2013-01-07 15:36:18• hírek • Szatmár.ro

Nagy Esküvő a Grand Mallban

A februári hónap javában megelőzi a lagzi-szezont, és nem utolsósorban az esküvőre való felkészülés időszakát. A Grand Mall színvonalasnak ígérkező Esküvői Vásárral szeretné megkönnyíteni a nagy napra készülődő párok dolgát és egy átfogó képet nyújtani a hazai piac nyújtotta lehetőségekről.

Február 8-10. között a szatmárnémeti Grand Mall első alkalommal szervezi meg a „Grand Mariage" Esküvői Vásárt, amely az áruház II. emeleti, elegáns rendezvénytermében fogadja a helyi esküvős szakma színe-javát.

A szervezők a három napos vásárral megfelelő fórumot kívánnak biztosítani azon cégek részére, akik tevékenységükkel vagy az általuk nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolódnak a rendezvény témaköreihez, ugyanakkor a látogatók számára átfogó képet kívánnak adni a hazai piac nyújtotta lehetőségekről.

A "Grand Mariage" bemutatja az esküvő- és rendezvényszervezés legapróbb részleteihez kapcsolódó szolgáltatókat; megtalálhatóak lesznek a ruhaszalonoktól kezdve, a virágüzleteken át a legjobb cukrászdák és éttermek is.

Az érdeklődők hasznos infókat szerezhetnek a fotózással, videózással, a dekorációval, a vendéglátással, a sminkkel és még számos más - a különleges alkalomhoz köthető - témával kapcsolatban, valamint díjmentesen szakmai tanácsokat is kaphatnak profi szakemberektől. A helyszínen felmérhetik a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhatnak is.

A Grand Mall a kiállítóknak lehetőséget ad a hely kiválasztására, a standok felállítására és díszítésére, valamint termékeik, szolgáltatásaik népszerűsítésére.

Fizetési feltételek:

-beiratkozási díj 150 lej
-bérleti díj 15 euró + Áfa/ négyzetméter

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: