2006-10-29 11:36:17• hírek • Szatmar.ro

Nagy Bandó újra nálunk

bandikaA népszerű humorista előadására most belépőjegyet nyerhetsz a Szatmár.ro-n.

A tavalyi sikeres Nagy Bandó András humorest után idén újra belekóstolhatunk a népszerű humorista sajátos stílusába. A Cultur Art Egyesület és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés meghívására november folyamán a humorista, karikatúrista, előadóművész és költő a régió több pontján is színpadra lép. Nagy Bandót a Rádió 1982-es humorfesztiváljának nyerteseként ismerte meg a nagyközönség, majd szabadúszóként 1983 óta több mint 65oo alkalommal lépett fel a közönség nem kis örömére.

 Amint azt Stier Péter főszervezőtől megtudtuk, nem csak a szatmárnémeti közönség számára szerveznek ezúttal előadást, hanem a megye olyan pontjain is, ahol ritkábban, vagy egyáltalán nem léptek még fel magyarországi művészek. Stier szerint a mostani előadások egy sorozat folytatását jelentik, hiszen az elmúlt másfél év során Maksa Zoltán, Ihos József, Galla Miklós, tavaly áprilisban pedig szintén Nagy Bandó András nevettette meg a szatmári közönséget.

November 22-én, szerdán, 19 órától a Nagybányai Zeneiskola dísztermében, 23-án, csütörtökön, 19 órától a Nagykárolyi Városi Színházban, 24-én, pénteken, 19 órától a Szatmárnémeti Északi Színházban, 25-én, szombaton, 18 órától a Máramarosszigeti Zeneiskola dísztemében, 26-án, vasárnap, 16 órától a Kálmándi Kultúrházban, és végül ugyanaznap 19 órától a Csanálosi Kultúrházban lép fel a humorista.

Jegyek minden előadásra 1oo.ooo lejért kaphatók. Szatmárnémetiben az Északi Színház jegypénztárában már megvásárolhatók a jegyek.

 

 

 

 

 

 

 

  szatmar

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: