2010-03-01 14:42:17• hírek • Blikk.hu

Nagy Bandó Andrásra szívműtét vár

Nyolc évvel ezelőtt pacemakert tettek a szívébe, ugyanis szívritmuszavara miatt nyolc másodpercre leállt a szíve. A szerkezet idővel elhasználódott, ezért újra kés alá kell feküdnie.

- Valami feszített. Nagyon gyorsan kértem egy EKG-t. Két nap se telt el, már ott voltam a szívcentrumban, az orvosok keze alatt. Közben fellépni mentem volna, ha ők nem mondják azt, hogy márpedig itt maradsz, akkor a kötelességtudat, hogy engem odavárnak, lehet, hogy belevitt volna a szívhalálba, ugyanis amikor Simon tanár úr a katéterezést megkezdte, abban a pillanatban megállt a szívem. Nyolc másodpercre - részletezte a közelmúltban a nyolc évvel ezelőtti eseményeket Nagy Bandó András, akinek eredetileg az elmúlt napokban kellett volna átesni egy újabb beavatkozáson.

Ám az író egyelőre „megúszta" az operációt, legalábbis kapott még néhány hónap haladékot, csak decemberben műtik meg újra. - Pacemaker-elemcsere vár rám. Most voltam kontrollon, a leletek szerint még 6-8 hónapig bírja, ezért majd csak decemberben kell kényszerpihenőt tartanom - árulta el Bandó. Sokan rettegve gondolnának a műtét időpontjára, ami nem is csoda, hiszen komoly operációról van szó.

A teljes cikk  a Blikk.hu oldalán olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: