2015-06-03 09:48:16• hírek • Blikk.hu

Nagy Bandó: A lányom arra kér, vegyem el az anyukáját

A humorista és író egy éve él új életet közös otthonukban kislányával, Gvendolinnal és párjával.

Már feldolgozta életének azt a 3 évig tartó korszakát, amikor családja elől titkolni kellett nála 30 évvel fiatalabb szerelmét, Ritát és koraszülött kislánya létezését. Az író már nyíltan mer beszélni arról az időszakról, amikor kettős életet élt.

- Kislánya, Gvendolin ötödik szülinapjára verset írt, amelyben az anyukája, Rita iránti szeretetét is kifejezi. Ők inspirálják az írásait?

- Ez „csak nekik" íródott, aztán a Facebookra is kiposztoltuk, arra gondolván, sok anyuka és gyermek öröme is lehet. Hihetetlen számú lájkolást kapott, szívekig hatolt. Rita is végigkönnyezte, amikor Gvendolin elmondta neki. Verseimhez ő és az unokám, Hanna ad muníciót, sőt a Dinoszauruszok című könyvheti verses mesémhez már Gwendolin is rajzolt dinókat.

- Voltak gyötrő érzései abban a három évben, amíg titkolta a boldogságát?

- Megvívtam a lelki csatáimat, de mára már virágzik a harcmező, Julival, a volt feleségemmel korrekt a viszonyunk, több dologban segítségére voltam. Ő Nati anyja és Hanna mamája, és ez állandóság. Az ilyen történéseket minden értelmes ember normálisan kezeli, akik meg a feszültséget tovább hordozzák, benne ragadnak a múltjukban.

Az interjú folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: