2016-05-25 13:09:54• hírek • (x)

Egyéni és párterápia, felnőttek és gyerekek - Tóth Emese segít

Tóth Emese pszichológus és pszichoteraputa lelki bajokban segít felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Tóth Emese 2011. óra rendel a Korall Klinikán, 2014. óta viszont teljes állásban, heti öt napon segít a Korall Klinikához forduló pácienseknek. A lelki betegségek kapcsán gyerekekkel és felnőttekkel is foglalkozik - ez azért is fontos, mert Szatmár megyében alig van olyan szakember, aki gyermekekkel magyar nyelven folytat terápiás foglalkozásokat. Sőt, a gyermekekkel kapcsolatos "kezelések" esetében a kellemes hangulatú rendelő igazi játszótérré változik, hogy a kicsik könnyebben megnyíljanak és hogy ne legyen számukra terhes az esetleges problémák megbeszélése.

A Korall Klinika pszichológusához érdemes fordulni, ha pszichológiai felmérések készítésére, vagy terápiás beavatkozásra van szükség. Leggyakrabban szorongásos zavarokkal, depresszióval és szomatizációval fordulnak a páciensek Tóth Emeséhez, de gyakorlatilag bárki felkeresheti őt, aki úgy érzi, hogy az élete elakadt akár a munka, akár a család vagy a szociális élet területén. A terápiás foglalkozásokon lehetőség van a személyiségfejlesztésre is, így aki magabiztosabban szeretné élni az életét, annak is ő tud segíteni.

Gyakran fordulnak hozzá szenvedélybetegek is, legyen szó játékszenvedélyről, alkohol- vagy éppen drogfüggőségről. A tapasztalat azt mutatja, hogy a terápia egy kis személyes elhatározással könnyen eredményre vezet.

Sok esetben a zátonyra futott párkapcsolat, házasság továbblendítésében is segít néhány mély beszélgetés Tóth Emesével, sőt, a családon belüli konfliktusok, vagy éppen a gyermek lelki sérülései is gyógyíthatók a családterápiás foglalkozásokon.

A Korall Klinika pszichológusa gyógypedagógiával is foglalkozik, legyen szó az iskolaérettségi felmérés elvégzéséről vagy logopédiai vizsgálatról. A megkésett beszédfejlődés esetében például gyakran csak egy kis lökésre van szükség ahhoz, hogy a fejlődés beinduljon, vagy a megfelelő mederben haladva folytatódjon.

Érdemes Tóth Emeséhez bizalommal fordulni akkor is, ha a gyermeket az iskolában folyamatosan kudarcok érik - ennek oka lehet diszlexia vagy diszgráfia. Ezek súlyosságát jobban megvizsgálva sok esetben jelentősen enyhíthetők a tünetek.

A Korall Klinika pszichológusa és pszichoterapeutája hétfőn és csütörtökön 11 és 16 óra, szerdán és pénteken 14 és 20 óra között várja a pácienseket Szatmárnémetiben, kedden 10 és 15 óra között pedig Nagykárolyban.

Ha kérdésed van, vagy időpontot szeretnél kérni a klinika szakorvosaihoz, akkor hívd a Korall Klinika központi telefonszámát, a 0361-412-037-es számot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: