2020-01-23 10:38:53• hírek • Szatmár.ro

Művészetterápia a Maurer Alapítvánnyal

Művészetterápia csoportot indít a Maurer Alapítvány 3-6 éves gyerekek számára.


A művészi tevékenység lehetőséget nyújt a gyerekeknek a megterhelő élmények feszültségeinek levezetésére, az élmény más szinten (rajzban, festésben) való megfogalmazása által.

Nem az a fontos, hogy esztétikailag értékelhető produktumot hozzanak létre, hanem hogy örömmel alkossanak. A művészetterápia gyógyító hatását az alapítvány pszichológusa eddigi festő csoportjaiban szerzett tapasztalatai alapján szeretné bemutatni.

A gyerekek a csoportban pozitív viselkedési és problémamegoldási mintákat tanulhatnak egymástól és a csoportvezetőtől. Figyelmet kapnak egymástól és a csoportot vezető felnőttől. A kiscsoportos forma intenzívebb részvételt tesz lehetővé a terápiás folyamatban, ugyanakkor a művészetterápiás csoport fontos része a csoportfolyamat legvégén megrendezendő kiállítás.

A terápiás foglalkozás előre egyeztetett időpontban, heti egy alkalommal kerül megrendezésre és 1,5-2 órát fog tartani, a terápia vezetője Szatmári Ingrid pszichológus.

Jelentkezéseiket egyénileg vagy már csoportban (max. 6 fő) várja az alapítvány a 0746835756-os telefonszámon, vagy az alapítvány székhelyen a George Coșbuc utca 4/A szám alatt.
 

Az alapítvány munkáját Ön is támogathatja adója 3,5%-nak felajánlásával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: