2010-06-13 11:00:57• hírek • Póti Orsolya

Művészetisek magyarországi kiállítása

A Szatmárnémeti Művészeti Iskola diákjainak grafikai alkotásai is szerepeltek a téglási kiállításon. A megnyítón néhány szatmári diák is részt vehetett.

A téglási II. Rákóczi Ferencz általános iskola grafikai tanszéke által rendezett tanévzáró kiállításon a szatmárnémeti Művészeti Iskola képzőművészeti szakos tanítványai által készített grafikai alkotások is szerepeltek június 10.-én, a Városi Könyvtár termében. A tanárok következő diákok munkáiból válogattak: Big Anamaria, Bolba Cristi, Borzas Bianca, Cserepes Noémi, Herman Karin, Marina Vasile, Nicoara Stefania Stanca, Pop Victor, Tamas Ioana,  Zimbru Liliana.

A megnyitóra a Művészeti Iskola két diákja kis müsorral készült: Láng Tibor gitáron és Varga Zsuzsanna hegedűn adott elő kalsszikus darabokat.

A diákokat Deac Mircea a Művészeti Iskola igazgatója, Szodoray Parádi Hajnalka képzőművészeti szakos tanár és Varga Mária zongoratanárnő és program felelős kísérte el. Az eseményen jelen volt Czibere Béla, a város polgármestere, aki gratulált a két iskola igazgatójának a sikeres együttműködéshez, és a közös rendezvényekhez.


A megnyitóra a diákok műsorral készültek
A megnyitóra a diákok műsorral készültek



A diákokat tanáraik kísérték el a kiállításmegnyitóra


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: