2009-12-10 15:10:50• hírek • Blikk.hu

Műtéten esett át Détár Enikő

Műtéten esett át Détár Enikő (45). Minden operáció kockázattal jár, ám az RTL Klub Reflektor című produkciójának műsorvezetője valószínűleg a szokásosnál is jobban izgult.

Ha nincs hangja, sem fellépni, sem szinkronizálni nem tud, és információink szerint a színésznőnek hangszálműtéten kellett átesnie. Enikő három hétig nem volt látható a kereskedelmi csatorna képernyőjén, de hétfő este újra ő jelentkezett be a sztármagazin híreivel.

Igaz, csak egy napra, úgy tudjuk ugyanis, egy ideig ismét István Dániel vezeti a műsort. A Reflektor nézőinek talán fel is tűnt: valami nem stimmel Détár Enikő hangjával, így nem lenne meglepő, ha épp ezért ugrana be helyette István Dani. - Détár Enikő torkában cisztát vagy polipot találtak, ezért kellett megműteni - tudtuk meg informátorunktól, amikor az iránt érdeklődtünk, mitől ilyen érdes Détár Enikő egyébként mindig tisztán csengő hangja.

Enikő tudomásunk szerint jól viselte a megpróbáltatásokat, amelyek a fizikai fájdalom mellett komoly lelki válságot is okozhattak. Hiszen minden egyes műtéti beavatkozás előtt felmerülhet az emberben a kérdés, vajon merje-e vállalni a kockázatot, mi a jobb, ha megoperálják, vagy ha nem.

Nem is beszélve arról, hogy egy ilyen műtétnek akár az is lehet a kockázata, hogy az illető örökre elveszti a hangját, vagy csak az énekhangját, ami Détár Enikő esetében komoly nehézségeket jelentene a munkában. Így járt például 1997-ben Julie Andrews, A muzsika hangja sztárja, aki egy rutinhangszálműtét után soha többé nem volt képes énekelni.

 

A cikk a www.blikk.hu honlapon olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: