2020-02-13 08:12:30• hírek • Astronet.hu

Műteni kellett a fogyás után Makány Mártát

Bámulatos átalakuláson ment keresztül Makány Márta. A divattervező alig egy év alatt 45 kilót adott le, de a közel fél mázsás fogyás a bőrén is nyomokat hagyott.

Márta ezért úgy döntött, plasztikai sebészhez fordul, hogy eltávolítsák az úgynevezett kötényhasat, amitől képtelen volt máshogy megszabadulni.
 

– A változás bámulatos volt, hiszen negyvenöt kilótól szabadultam meg. Ez azonban a bőrömön komoly nyomokat hagyott. Egyszerűen kifogytam belőle, úgy néztem ki, mint egy sharpei kutya – mesélte lapunknak a divattervező, aki egy olyan nemzetközileg is bizonyított gyógynövénykeveréknek köszönheti a fogyást, melynek segítségével több híresség, köztük Bay Éva is lefogyott.
 

– Ha már egyszer sikeresen lefogytam, nem akartam megállni a cél előtt, ezért mentem plasztikai sebészhez. Kilenc hete volt az operáció, de még mindig érzem, olyan, mint egy erős izomláz. A heg szerencsére hamar gyógyul, már most alig látszik. Viszont arra nem számítottam, hogy utána napokig csak feküdni tudok majd, és kicsivel később sem pöröghettem reggeltől estig a munkában, délután haza kellett mennem lepihenni, mert elfáradtam – tette hozzá Makány Márta.
 

– Szóval nehezebb volt a gyógyulás, mint gondoltam. Ennek ellenére bármikor vállalnám újra. A hozzám hasonló eseteknél az ilyen jellegű beavatkozást már az egészségügyi rendszer is támogatta, így mindenkit arra biztatok, akit ezt tart vissza, hogy ne féljen belevágni a fogyókúrába, se egy esetleges korrekciós műtétbe – mondta a divattervező.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: