2018-01-22 07:00:15• hírek • Blikk.hu

Műteni kellett Sebestyén Balázst

Gyulladt vakbelével kellett operálni a Rádió 1 műsorvezetőjét. Sebestyén Balázs műtéte jól sikerült, jobban van, de leghamarabb csak kedden kerülhet újra adásba.

Állapotáról ő maga számolt be hivatalos Facebook-oldalán, ahova még egy képet is feltöltött a magasba emelt lábáról.
 

– Nézzétek, milyen szép kompressziós harisnyám van! Nincs annál szebb, mikor még délelőtt otthon játszol a gyerekeiddel, este pedig azonnal műteni kell egy begyulladt vakbél miatt. Úgyhogy kórházban – jelentette betegágyáról a műsorvezető, akinek kiírása alá záporoztak a kommentek jobbulást kívánva. Sokan nem értették, miért a lába van bekötve, ha vakbéllel műtötték. A kompressziós harisnya azonban a beavatkozás utáni kialakulható trombózist gátolja meg. Balázs óriási teniszrajongó, így nem véletlen, hogy erre is utalt.


– Eljátszottam párszor a gondolattal, hogyha Fucsó játszik Rogerrel (Fucsovics Márton és Roger Federer teniszmeccse – a szerk.), milyen jó lenne ágyból nézni. Van egy kínai mondás, miszerint: „ne kérd, mert megkapod”. Vigyázzatok, mit kívántok magatoknak – üzente követőinek Balázs, aki még lábadozása közben sem vesztette el a humorérzékét. Szüksége is lesz rá, társai, Vadon Jani és Rákóczi Feri valószínűleg egy ziccert sem hagynak ki ma reggel a betegségét illetően. Persze, nem biztos, hogy sokáig élvezhetik majd a hatalmat, Balázs ugyanis hamarosan visszatér.

A cikk folytatásáért kattints a Blikk.hu oldalára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: