2020-03-16 07:57:24• hírek • Blikk.hu

Műteni kell Árpa Attilát

Egy korábbi forgatáson szerzett sérülés miatt műteni kell a művész térdét, s elárulta, nem viseli jól az ilyen helyzeteket. Ám hosszú távon annyi terve van még, hogy nem volt más választása, meg kell operáltatnia magát.

Hogyan sérült meg a térdszalagja?

– Egy forgatáson volt egy futós, ugrásos jelenetem. A próbákon minden rendben volt, aztán a felvétel pillanatában éreztem, baj van. Mivel alapvetően nem vagyok otthon ülő típus, szeretek lovagolni, síelni, forgatok, kaszkadőrfeladataim vannak, nem beszélve az amerikai futballal kapcsolatos terveimről, nem akartam lemondani minderről, ezért vállalom az operációt.

Mi a baj a térdével?

– A keresztszalagom szakadt el részlegesen, de a műtétet végző orvos azt mondta, hogy ezt ugyanúgy kell kezelni, mintha el lenne szakadva, emellett porcleválásom is van. A jövő héten műtenek, utána pedig egy hét kényszerpihenő, ami most egyébként is aktuális a koronavírus-vészhelyzet miatt. Azt meg már gyakoroltam, hogyan kell mozdulatlanul feküdni.

Ezt hogy érti, szakmai tapasztalata van ezzel kapcsolatban?

– Balázs Andival van egy darabunk, a Tortúra, amelynek egyik felében egy ágyban fekszem, a másikban tolószékben ülök. Szerencsére aki engem otthon a műtét után ápol, nem csap majd úgy rá a térdemre, mint Andi a darabban.


További bulvárhírekért keresd fel a blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: