2019-12-29 08:53:59• hírek • Szatmár.ro

Mutatjuk, mikortól válthatók ki a 2020-as parkolási bérletek

Fotó: Szatmárnémeti Közterület Fenntartó Facebook-oldala
Fotó: Szatmárnémeti Közterület Fenntartó Facebook-oldala

"Értesítjük Önöket, hogy a Szatmárnémeti Közterület Fenntartó által 2020-ra kibocsájtandó parkolási bérletek 2020. január 6-tól válthatók ki" - üzeni Facebook-oldalán az ADP. A bérleteket az intézmény alábbi pénztársaiban lehet kiváltani:

  • A Szamos bevásárlóközpont 4. emeleti pénztáraban, hétfőn, kedden, szerdán, pénteken 9.00 és 16.00 óra között, valamint csütörtökön 9.00 és 18.30 között, magánszemélyek, jogi személyek, átruházható bérlet valamint taxi engedéllyel rendelkezők válthatják ki a bérletek.
  • A Prahova u.18 (Szamos piac) pénztárban: hétfőtől - péntekig 8.00 és 17.00 óra között a meglévő lakókörzeti bérletek hosszabbítása igényelhető.

Januári hónapban parkolóhely igénylésre leadott kérvényeket nem fogadunk, csak a meglévő bérletek hosszabbítása történik - figyelmeztet a közterület-fenntartó.


Amint arról korábban beszámoltunk, a Helyi Tanács határozatának értelmében 2020-ban is a 2019-es tarifák alapján parkolhatunk Szatmárnémetiben, illetve válthatunk parkolási bérletet, de nem változik az a pénzösszeg sem, amennyiért kiválthatjuk autónkat, ha esetleg a lopóautó „meglépett” volna vele.




 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: