2018-12-10 11:47:19• hírek • Bede Emőke

Mutatjuk, mikortól és mennyiért korcsolyázhatunk a műjégpályán

A karácsonyi vásár már kicsivel több mint egy hete várja a vásárlókat, hamarosan pedig a hatszáz négyzetméteres korcsolyapálya nyújtotta lehetőséget is kihasználhatjuk.

A Coposu-sétányon megannyi kézműves és termelő kínálja portékáit, kiknek pultjánál kézzel készült ékszerek, ruházati cikkek, ünnepi díszek, friss hústermékek, aranyló méz és megannyi egyéb különlegesség közül válogathatunk. Bár a csúcsidőszak a karácsonyt közvetlenül megelőző napokban van, kilátogatni nem csak akkor érdemes. A színes kínálatnak köszönhetően ugyanis könnyedén beszerezhetjük itt szeretteink számára az ajándékokat, melyek kétségtelenül különlegesebbek, mintha egy bevásárlóközpontban vennénk egy kozmetikai ajándékcsomagot.



A karácsonyi vásár azonban nem lenne teljes a műjégpálya nélkül, mely ebben az évben is az Október 25. téren került felállításra. A 600 négyzetméteres pálya nyitásával kapcsolatban biztos időpontot még nem lehet mondani, azonban a polgármesteri hivatal sajtóosztályának értesítője szerint december 12-én, esetleg 13-án szeretnék a lakosság számára megnyitni a jeget, viszont erre komoly hatással van az időjárás is. Egy biztos: a pálya egészen 2019. február 28-ig várja majd a téli sport kedvelőit. 
 

A sokakat leginkább foglalkoztató kérdés minden bizonnyal az, hogy mennyi lesz a pálya használati díja. A naponta 10 és 22 óra között nyitva tartó műjégpályán két órányi kikapcsolódásért a felnőtteknek 10 lejt, a gyerekeknek pedig 5 lejt kell majd befizetniük. Akiknek nincs saját korcsolyájuk, azoknak sincs okuk a búslakodásra, ugyanis a helyszínen bérlésre is van lehetőség: egy párért 5 lejt kell majd fizetni. Az idei év különlegessége pedig abban áll, hogy a műjégpálya fölé egy látványos fénykupola magasodik majd, mely ünnepi fénnyel tölti meg majd a teret.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: