2017-12-05 08:36:17• hírek • Szatmár.ro

Mutass jó példát! – 22 példaképjelölt Szatmár megyéből

Utolsó előtti fordulóját zárta a Nőileg magazin Mutass jó példát! programja, amelynek keretében novemberben Szatmár megyében zajlott a jelölés.

A jelölők összesen 28 jelölőlapot küldtek be, volt, hogy többen ugyanazt a személyt javasolták. Ebben a fordulóban 22 jelölt közül kerül ki a Szatmár megyei győztes, akivel a Nőileg magazin címlapján találkozhatnak az olvasók, valamint a második és harmadik helyezett is, akikkel a magazin honlapján ismerkedhetünk meg.
 

A jelölők Szatmárnémetiből, Gelencéről, Tasnádról, Nagykárolyból, Kolozsvárról, Bogdándról és Csíkszeredából küldtek be javaslatot, a példaképjelöltek lakhelyük szerint Szatmárnémetiben, Nagykárolyban és Magyargéresen laknak. Foglalkozásukat tekintve van köztük pedagógus, orvos, szociális munkás, irodavezető, civilszervezeti vezető, óvónő, író, szakmunkás, újságárus, vállalkozó és néprajzkutató is.
 

A jelölők által kiemelt jellemvonásaik a tisztesség, a becsületesség, az elhivatottság, az emberségesség, a felelősségvállalás, a hivatástudat és a jószívűség. A zsűri elkezdte a jelölések elbírálását, a győztesek nevét márciusban közli a Nőileg magazin.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: