2019-07-04 10:33:13• hírek • Bede Emőke

Műszaki hiba okozta a Nagykároly és Kismajtény között történt balesetet

Súlyos közlekedési baleset történt csütörtök délelőtt a 19-es jelzésű országúton, a Nagykároly és Kismajtény közötti útszakaszon: egy kamion és egy haszongépjármű karambolozott, de egy személyautó is megrongálódott – tájékoztatta híroldalunkat nem sokkal az incidens után a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség, a rendőrség pedig néhány perccel ezelőtt tovább árnyalta a szörnyű képet.

"Csütörtökön, 11 óra 17 perckor futott be a rendőrségre a bejelentés, mely szerint a 19-es jelzésű országúton, Nagykároly és Kismajtény között közlekedési baleset történt. A nagykárolyi rendőrök a helyszíni vizsgálatokat követően megállapították, hogy a 40 éves, Beszterce-Naszód megyéből származó sofőr által vezetett kamion nyergesvontatóján meghibásodott az egyik féktárcsa, majd ennek okán a teherautó átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő furgonnal. Az ütközésben négy személy sérült meg, mindannyian a kisbuszban utaztak – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtószóvivője. A sérültek között ott van a kisbusz 42 éves sofőrje, akit a katasztrófavédelmiseknek kellett kivágniuk, illetve a jármű 39, 43 és 45 éves utasai.


Ugyanakkor az incidens során egy személyautóban is anyagi károk keletkeztek, ugyanis a kocsi szerette volna elkerülni az előtte összeütköző járműveket, és ennek okán a szalagkorlátnak csapódott – pontosította a korábbi részleteket a rendőrség.


Amint további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: