2010-05-27 15:59:36• hírek • Póti Orsolya

Műsoron a Művészeti Iskola diákjai

A május 28.-és 31. közötti kulturális rendezvénysorozat keretén belül a Művészeti Iskola diákjai is különböző programokkal várják az érdeklődőket.

A művészeti iskolás diákok már csütörtöktől képzőművészeti és fotó kiállítással nyitották meg a május 28. és 31. közötti kulturális rendezvénysorozatot. A hegedű és gitár szólóval egybekötött kiállítás megnyitó az Alkotóház Galériába vette kezdetét 16 órától. A kiállításon Szodoray Parádi Hajnalka és Herczeg Eduárd képzőművészet tanárok, valamint Kabai Andrea fotóművész tanárnő diákjainak munkái tekinthetők meg. A megnyitót gitár szólóval Axel Serbanescu, hegedű játékkal pedig Varga Zsuzsanna tette hangulatosabbá.

Május 29-én, a városnapi programok között 14 órától, valamint 17 órától a művészeti iskolás diákok könnyű zenei és zongora előadása is szerepel. A könnyű zenei előadásra a Főtéren felállított színpadon kerül sor, a zongora előadás helyszíne pedig a Művészeti Iskola díszterme lesz.

A diákok május 29-én, illetve 30-án, szintén a városnapi rendezvénysorozat keretén belül egy képzőművészeti zenés workshopot is szerveznek 10 és 13 óra között, a régi Gőzfürdőből átalakított Ökológiai Komplexumban. A május 30.-i workshop keretén belül egy zongora és hegedű darabra is sor kerül, Koncz Krisztina és Varga Zsuzsanna előadásában. Május 30-án a Kossuth Kertben 13 órától több mint húsz művészeti iskolás diák  zenés műsort ad elő, valamint 14 óra 30 perctől a diákok népzenés előadással várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: