2015-12-18 08:11:27• hírek • Blikk.hu

Besokallt Friderikusz!

Könnyen lehet, hogy a jövőben nem vállal több epizódot Friderikusz Sándor a TV2-n saját nevével futó reality műsorából, amennyiben továbbra is celebközpontú epizódokat szeretne a csatorna.

Legalábbis a riporter ezt mondta a Magyar Narancsnak adott interjújában, melyben kendőzetlenül beszélt arról, miért nem hívná meg Orbán Viktort és összességében mi a véleménye a mai magyar újságírásról.

– A műsor indulásakor, tavasszal abban bíztam, hogy az első néhány hónap ugyan a celebek jegyében telik, de ha a tavaszi adások nézettsége jó lesz - és jó lett, hiszen a júniusi adással már súroltuk az egymilliós nézőszámot – , akkor az őszi szezonban lehetséges lesz kevéssé ismert de érdekes embereket a maguk fordulatos történeteivel is felmutatni. (...) Ez a reményem azonban idáig nem igazán vált valóra – mondta a Narancsnak Friderikusz, aki azt is hozzátette véleménye szerint a kereskedelmi tévézést a kishitűség jellemzi, ami miatt egyes döntéshozók képtelenek belátni, hogy az Összezárva Friderikusszalt már nem a celebek miatt nézik az emberek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: