2008-06-10 16:18:34• hírek • Szatmar.ro

Munkavédelem felsőfokon

A Red Point Group Kft. munka-, tűzvédelmi és hegesztéstechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozik.A több éves szakmai tapasztalattal rendelkező Red Point Group Kft. munka-, tűzvédelmi, hegesztéstechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozik. A cég körülbelül 700 hasonló tevékenységet folytató, belföldi és külföldi vállalattal áll üzleti kapcsolatban.

Az Európai Uniós tagságunk révén egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a munkavédelemre, és a munkaerő védelmére. A Red Point Group forgalmazza mindazokat a termékeket, munkavédelmi eszközöket, amelyek használatát a törvény szigorúan megköveteli. Egészségügyi ládák, munkaruhák, kesztyűk, cipők, sisakok, gáz-, és porvédő maszkok széles választékát kínálják klienseiknek. Ezen kívül személyre szabott, egyéni ízlések alapján elkészített munkavédelmi ruhák gyártását is vállalja.

Amennyire fontos a munkavédelmi eszközök megléte, ugyanannyira számottevő a munkahelyek tűzvédelmi felszereltsége is. A Red Point Group polcain megtalálhatók mindazok az eszközök és szerszámok- tűzoltókészülékek, tűzcsapok, tömlők - amelyek a kellő tűzvédelemhez kellenek.

A cég kizárólagos forgalmazója a Varstroj típusú hegesztő gépeknek. A legkisebb barkácskészülékektől, a legprofibb számítógép vezérlésű hegesztő asztalokig minden megtalálható. Továbbá a Red Point Group hegesztési technikához szükséges mindenféle típusú hegesztőpálcát, huzalt és fogyóelemet is kínál vásárlóinak.

A Red Point Group üzlethelyisége Szatmárnémetiben megtalálható a B-dul Closca 92, vagy a Bujorului út 46. szám alatt. Ha kérdése lenne hívja a 0361802702, 0361310376, 0728173915, vagy a 0744831492-es telefonszámok egyikét. Bővebb információkat a www.redpointgroup.ro weboldalon is beszerezhet.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: