2017-04-21 10:19:45• hírek • x

Munkatársakat keres a Rosu Company

Több munkakörben is munkatársakat alkalmazna Szatmár megye egyik első és azóta is töretlenül fejlődő építkezési lerakata, a Rosu Company.

A Rosu Company-t 1993-ban alapította a Rosco-házaspár. A családi vállalkozás akkor három alkalmazottal indult, 24 évvel később pedig meghaladja a hetvenet a munkatársak száma. A cég üzletpolitikája és célkitűzése azonban azóta is változatlan: építkezési anyagokat és berendezési eszközöket forgalmaz azok számára, akik tartós otthont kívánnak építeni, kialakítani.

Szatmár megyében hat telephelyen mintegy 30.000 terméket találunk a Rosu Company üzleteiben: az építkezési anyagok mellett kiegészítőket, fűtési és elektromos hálózatok, víz- és gázvezetékek tartozékait, fürdőszobai elemeket, szerszámokat, eszközöket, háztartási berendezéseket, kerti eszközöket, bútorokat...

A cég most raktárosokat, gépkocsivezetőket és szakképzetlen munkásokat alkalmazna. Olyan intelligens munkatársakat, akik románul és magyarul egyaránt jól beszélnek, lehetőleg érettségivel rendelkeznek, nyitottak az új dolgok iránt és vonzza őket a szakmai fejlődés lehetősége. Fontos, hogy az érdeklődő komoly, pontos, rendszeres személyiség legyen jó kommunikációs és eladói készségekkel és alapvető számítógépkezelői ismeretekkel. Előny, ha rendelkeznek B-kategóriás jogosítvánnyal.

A Rosu Company mindezek fejében vonzó bérezést (amelynek az alapfizetés mellett része az eladásból származó részesedés is) és hosszú távú, stabil kenyérkereseti lehetőséget ígér.

Az érdeklődők az office@rosucompany.ro címre küldhetik el életrajzukat, további információkhoz pedig a 0745193200-as telefonszámon, illetve Szatmárpálfalván, a Fő (Principala) utca 47/B szám alatt található telephelyen juthat hozzá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: