2017-03-24 14:13:13• hírek • (x)

Munkatársakat keres a Norberto Fashion

Számos szabad munkahelyet hirdetett meg a férfikonfekciós varroda - akár csoportok jelentkezését is várják.

Szeretnél egy jó, profi csapat tagja lenni? A hideg ráz az unalmas, barátságtalan munkahelyektől, ahol a munkakörülmények sem megfelelőek? Jelentkezz a Norberto Fashionhoz! A szatmárnémeti székhelyű férfikonfekciós varroda most csapata bővítése céljából varrót, varrónőt és vasalóst keres. Dolgozz egy olyan helyen, ahol jó a hangulat, a kollégák barátként kezelnek és a főnök is odafigyel rád! A munkakörülményekre sem lehet panaszod, hiszen légkondicionált helyiségekben vehetsz részt azoknak az elegáns ruhaneműknek az elkészítésében, amelyeket a hazai és a külföldi piacon fognak értékesíteni.

Elsősorban a konfekcióiparban tapasztalattal rendelkező személyek jelentkezését várják, de akár egész csoportok alkalmazását is vállalják - a varrodákban ugyanis sok esetben jó csapat alakul ki, akik együtt váltanának munkahelyet.

Jó tudni, hogy a Norberto Fashion a fizetés mellé ebédjegyet biztosít. Ami még szintén fontos, hogy a fizetés nem késik, az alkalmazott mindig a fizetésnapnak kijelölt dátumon kapja meg havi járandóságát. Ráadásul a cég egész éven keresztül, folyamatosan tud munkát biztosítani alkalmazottainak és a szállítást is biztosítják.

A meghirdetett munkahelyekre jelentkezni a norbertofashion@gmail.com email címen lehet, vagy személyesen az Energiei utca 5. szám alatt található varrodában. További információkért hívd a 0740-981-012-es telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: