2012-08-08 08:12:07• hírek • Blikk.hu

Munkanélküli lett Németh Kristóf!

Nagyon úgy tűnik, hogy rájár a rúd Németh Kristófra (36). Nem elég, hogy tizenkét év után távoznia kell Magyarország legnépszerűbb sorozatából, a Barátok köztből, most még a Kamaraszínházzal kapcsolatos tervei is kútba estek. Ezzel veszélybe kerül a megélhetése?

Ahogy arról a Blikk beszámolt, a színész minden követ megmozgatott azért, hogy ne zárják be a Budapesti Kamaraszínházat, még a búcsúelőadás után is bízott abban, hogy az Emberi Erőforrás Minisztériumával folytatott tárgyalásai sikeresek lesznek, és a 2012-es évadot már mint igazgató kezdheti meg a színházban. Ma már viszont erre ő maga sem lát esélyt.

- A hivatalos választ még nem kaptam meg, a minisztériumban jelenleg szabadságolások vannak, de nagyon úgy tűnik, hogy abban a formában, ahogy szerettük volna, nem sikerül megmenteni a Kamaraszínházat - kezdte a Blikknek Németh Kristóf.

A Barátok közt producere, Kalamár Tamás elmondása szerint a színész ugyan csak ideiglenesen távozik a sorozatból, de tény, hogy igen hosszú ideig nem találkozhatnak vele a nézők, ami azt jelenti, hogy a megszokott havi apanázstól is elbúcsúzhat. Tavasszal még úgy tűnt, a sorozatból való távozás után mentőövként érkezhetne a kamaraszínházas igazgatói poszt, ami talán pótolhatta volna azt a bevételkiesést, amit a sorozat hiánya okoz. De nem így lett, eltűntek a biztos bevételi forrásai.  Ráadásul nem titok, hogy a színész a fiát egyedül neveli, vagyis nem csupán magáról, Lóciról is gondoskodnia kell.

A cikk folytatásáért látogass a Blikk.hu-ra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: