2008-01-21 19:15:57• hírek • Szatmar.ro

Tapasztalatcserén alapuló projekt

 Szatmárnémetibe látogatott a Logo East II projekt menedzsere, a hollandiai Jacques van Trommel.

Jacques van Trommel projekt menedzser Szatmárnémeti testvérvárosából, a hollandiai Zutphenből érkezett a projekt részletes kidolgozásának érdekében.
 


A Logo East II testvérvárosok közötti projekt a sikeresen zárult Logo East I program utódja, amelyet a Szatmárnémeti Szociális Osztály belső szervezésének és a humánerőforrás managementjének javítására indítottak. A programban résztvevő városok Szatmárnémeti, Zutphen és az észtországi Tartu a kölcsönös tapasztalatcsere és a közös együttműködés szellemében indították a projektet. Szatmárnémetinek lehetősége van betekintést nyerni a nyugati városok rendszereinek működésében és előrelépéseket tehet a jól szervezett humánerőforrás managementjének megteremtésében. Mivel az előző projekt 2006 és 2007 között eredményesen zárult, a mostani programot az egész hivatalra kiterjesztik. - tudtuk meg Koncz Andreától, a projekt koordinátorától.

A pályázat alatt olyan szakemberek látogatnak városunkban, akik a humánerőforrásban és kommunikációban szakosodtak, és tapasztalataik révén hozzájárulhatnak a pályázat sikeréhez. -A program befejezése 2009 szeptemberében várható, végeredményképp egy olyan kézikönyvet is szeretnénk kiadni, amiben a közalkalmazottakkal megismertetnénk a belső szervezési szabályokat, valamint a munkaköri leírásoknak, illetve az értékelési rendszernek a folyamatát. - magyarázta Koncz Andrea.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: