2018-12-06 06:27:04• hírek • Blikk.hu

Munka nélkül marad Szabó Zsófi: megszűnik a műsora

Eltűnik a képernyőről Szabó Zsófi műsora. A Blikk megtudta, az RTL Klub Story Extra című produkciója megszűnik. A műsor külső gyártásban készült az RTL Magyarország számára, amellyel Zsófi továbbra is szerződésben áll.

– A csatorna az adásidőt és a két műsorvezetőt biztosította a produkciónak. A műsort gyártó cég úgy döntött, 2019-től nem készít több adást a Story Extrából, a döntésről a műsor producere – szerződéses kötelezettségeinek megfelelően – tájékoztatta az RTL Magyarországot – erősítette meg a hírt a csatorna kommunikációs igazgatósága, amely azt is közölte: Szabó Zsófi és műsorvezetőtársa, Gál Petra (30) nem kerülnek az utcára.
 

– A Story Extra megszűnése egyikőjük esetében sem jelenti azt, hogy a jövőben munka nélkül maradnának. Zsófi az őszi szezonban rendszeres szereplője volt a Szenzációs Négyesnek, emellett jelenleg is vezeti az X-Faktor háttérműsorát, és természetesen a jövőben is számít rá a csatorna – áll az RTL Klub közleményében. – Gál Petra a Story Extra mellett a Fókusz szerkesztő-riportereként az idei évben is számos sztárinterjút készített, emellett társadalmi és szociális problémákról is forgatott az infotainment műsor számára.
 

Kerestük Szabó Zsófit, de a színésznő nem kívánt nyilatkozni a történtekkel kapcsolatban.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: