2013-06-14 09:40:31• hírek • Blikk.hu

Müller Péter Sziámi megütött egy nőt

A Sziámi zenekar énekese, a Sziget Kft. kreatív igazgatója azért kapott 135 ezer forint pénzbüntetést, mert négy évvel ezelőtt egy közkedvelt fővárosi klubban - a vád szerint - úgy állon vágta egyik ismerősét, hogy a nőnek letörtek a fogai, ráharapott a nyelvére, és agyrázkódást kapott.

A verdikt szerint súlyosító körülménynek számított az, hogy a sokak példaképének tartott Sziámi „nő sérelmére, orvul, hátulról követte el" a bűncselekményt.

De mi is történt a klubban 2009. március 18-án? 

Az ítélet szerint, hajnali kettő körül, Müller és a hölgy - akivel korábbról jó viszonyt ápolt - összetalálkozott. 

A nő egy írását szerette volna odaadni a zenésznek, ezen azonban összevitatkoztak, majd a bírósági ítélet szerint ökölbe szorított bal kezével álcsúcson vágta a nőt. 

Sziámi sem a nyomozás során, sem a tárgyaláson nem tett vallomást, azt azonban mindvégig határozottan tagadta, hogy valaha is megütötte a hölgyet. 

Az ítélet szerint a sértett gyakorlatilag mindig következetesen, ugyanúgy adta elő a történetet. Igaz, a bizonyítás nem volt egyszerű, hiszen több tanú azt állította, hogy nem látott semmit, s olyan is akadt, aki azt vallotta, hogy a nő azt mondta neki, részegen elesett, de ennek ellenére feljelenti Müllert. Később kiderült, hogy ez a tanú elfogult volt a hölggyel szemben.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: