2011-03-31 10:42:23• hírek • Szatmár.ro

Vágyfokozók füveskertje

Az emberiség ősidők óta felhasznált olyan természetes és mágikus hatású növényeket, amelyek ingerlő és mámorító hatással vannak a szervezetre. Nem véletlenül nevezték őket éppen az „istenek növényeinek". Nézzük milyen hatással van szexualitásunkra a chili, a mustármag és a cickafark.

Cickafark: erős, szögletes szárral, finoman tagolt levelekkel és fehér virágkoronával rendelkező lágyszárú növény. Minél erősebb napsugárzás éri, annál gazdagabb illóolajban. A cickafark, keserű aromájú olaja miatt az ókor óta nagyra becsült gyógynövény. Tea formájában látomások előidézéséhez, szárát pedig a régi Kínában jóslás céljából is használták. A najavo indiánok vágyserkentő tulajdonságai miatt tartják nagy becsben ezt a növényt.

Tipp: vásároljunk cickafark masszázsolajat és kényeztessük partnerünket egy erotikus masszázzsal.

Mustár: az egynyári, lágyszárú növény leveles szára az egy méteres hosszt is eléri. A termést tartalmazó zöld hüvelyek a száron függőlegesen helyezkednek el. A bennük található magvak, a mustármagvak kötött formában tartalmazzák az enyhén mérgező mustárolajat, mely erős ingerlő hatást gyakorolt a nyálkahártyára. A magvaknak az étkezési mustárhoz hasonlóan ősidők óta potencianövelő hatást tulajdonítanak.

Tipp: Azoknak akiknek alkalomadtán lankad a potenciája, nyeljenek le éhgyomorra háromszor egy-egy csapott kávéskanálnyit.

Chili: ez az indiánok legfontosabb fűszere, amely rendkívüli erővel rendelkezik. Ősidők óta használja az indián orvoslás. A chili forró tápláléknak számít, amely kapszaicin néven ismert csípős hatású anyagot, valamint sok C-vitamint tartalmaz. Ugyanakkor a nemi vágyat is fokozza, és izgató hatást gyakorol a nyálkahártyára valamint az ivarszervekre.

Tipp: Lepjük meg párunkat egy csípős vágyfokozó étellel, ami garantáltan feloldja a szexuális gátlásokat.

Forrás: Christian Ratsch: A szerelem füveskertje

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: