2011-07-19 08:56:38• hírek • Szatmár.ro

Mr. Pocak verseny: az első jelentkezők!

Négy, gyönyörű pocakkal rendelkező versenyzőt mutatunk be.

Legutóbbi babaváró pocak-szépségversenyünk kapcsán sok kritika ért minket: férfiak miért nem mutathatják meg felsőtestük ékességét, a rendszeres sörözéssel és finom falatokkal nevelt, alakított pocakjukat. Most itt a lehetőség, ráadásul az első három helyezett értékes nyereményben részesül.

És hogy mi az értékes nyeremény? Ez alkalommal mindegy, hogy valaki első, második vagy harmadik helyen végez, a dobogós helyezettek ugyanis ugyanazt kapják: egy-egy 2 személyre szóló 2 éjszakás voucher, amit a gyulai Hotel Wellness Gyula ajánlott fel. Jól hangzik, ugye? Most elmondjuk bővebben, mit takar a voucher: 2 éjszaka szállás díja 2 fő részére félpanzióval, a Wellness Oázis korlátlan használata (finn szauna, infrakabin, gőzkamra, sókabin, merülőmedence, élménymedence, pezsgőfürdő, gyermekmedence, pihenőágyak használata), fitness terem használata, tv és füdőköntös - szóval lehet kényeztetni a kedvesünket és pocakunkat is.

A részvételi feltételekről bővebben itt olvashat.

A nyereményjáték fő támogatója:

A nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, gyönyörű környezetben található a történelmi fürdőváros első négycsillagos superior szállodája, a Wellness Hotel Gyula.

Gyula első wellness és konferencia szállodája, 68 légkondicionált szobával, mélygarázzsal, 650 négyzetméteres kétszintes wellness központtal, és 250 négyzetméteres konferencia központtal várja a minőségi szolgáltatásokat választó utazókat. Családbarát szállodaként, gyermekkel érkező vendégeiknek a következő szolgáltatásokat biztosítják: egybenyitható családi szobák, nagyméretű gyermekjátszóház, gyermekmedence, gyermekmenü, animáció, gyermekprogramok, gyermekfelügyelet, mikrohullámú sütő, vízforraló.

A Wellness Oázis üvegfalai kivételes panorámát tárnak a város legszebb parkjára. A wellness központ filozófiája „Szépség, Egészség, Harmónia" koncepcióval a világ egyik legősibb egészségvédő rendszerére, a védikus tanításokra épül.

Hajer Ottó
Hajer Ottó


Jeremiás Tibor
Jeremiás Tibor


Posta Francisc
Posta Francisc


Deák Zoltán
Deák Zoltán


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: