2011-03-12 15:34:28• hírek • Szatmár.ro

Mozogtak a tanárok és a diákok

Tanárok és diákok közösen mozgathatták meg testizmaikat szombat délelőtt a Primagym Aerobic, Cycling & Fitness Center fitt napján. Az érdeklődők két edzésformát is kipróbálhattak, és néhány órára rendelkezésükre állt a fitnesz terem is.

Manapság egyre többen mondanak le a sportról, a munka és a különböző elfoglaltságok miatt, azonban a mozgáshiány negatív hatásai hamar észlelhetőek. A PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitness Center fitt napja alkalmat adott arra, hogy tanárok és diákok egyaránt kipróbálhassák az egészségmegőrző központ néhány edzésformáját, hogy kedvet kapjanak a mozgáshoz.

A PrmaGym működése során már rengeteg akcióval csábította a szatmáriakat az egészséges életmód felé, most pedig a tanárok és a diákok egészségének és jó közérzetének előmozdítását tűzte ki célul. Március 12-én a szatmárnémeti magyar gimnáziumok - a Református Gimnázium, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont - tanárait is diákjait invitálták meg egy dinamikus nyílt napra, melynek keretében 10 órától aerobikon 11 órától pedig Pilates edzésen vehettek részt a mozogni vágyók.

Az érdeklődők 10 -13 óra között a fitnesz terem edzőgépeit is kipróbálták, természetesen edzői felügyelet mellett. Mindazok, akik ezen a napon váltottak bérletet 10 százalékos kedvezményben részesültek. Továbbra is 50 százalékos kedvezmény várja a 18 éven aluliakat és az 50 éven felülieket!

A tanárok és diákok számára szervezett fitt nap ezzel még nem ért véget, hiszen jövő hét szombaton, március 19-én a szatmári román tannyelvű gimnázium látogatóit várják.




Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: