2009-07-24 12:56:34• hírek • Szatmár.ro

Mozgósítják a csendőröket

A rendfenntartás érdekében több mint 160 csendőrt mozgósítanak a hétvégén.

Július 24. és 26. között szerte a megyében tömegrendezvények zajlanak. Azok zavartalan lebonyolítása érdekében a megszokottól nagyobb számban mozgósítják a csendőröket - olvasható a Szatmár megyei csendőrség szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

A legtöbb hatósági személy, vagyis körülbelül 50 csendőr a szombaton és vasárnap zajló Timisoreana rendezvényeken fog gondoskodni a rendfenntartásról, melyre Szatmárnémeti újközpontjában kerül sor. Szintén ezen a hétvégén zajlanak Majtény napjai, Sárközújlak városnapjai, az apai tó partján pedig az „ AquaSound Beach Party" elnevezésű Dj-, elektronikus zenei fesztivál, mely keretében három napon át tartó önfeledt szórakozást, maximális kikapcsolódást, sok zenét és táncot ígérnek a szervezők. Ezeken a rendezvényeken kívül a csendőrök a megyei strandjain is szolgálatban lesznek.

 

A csendőrökön kívül a megyei rendőrség munkatársai is közreműködnek a rendfenntartásban. A hatóságok azt ígérik, fokozott ellenőrzéseket végeznek a rendezvények helyszínein a rendbontások, váratlan események, veszélyes helyzetek megelőzése érdekében.

A rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében a csendőrség arra kér minden rendezvényszervezőt és rendfenntartó szervet, hogy minden esetben nyújtsanak segítséget a résztvevőknek, akik viszont vegyék figyelembe, hogy a nyilvános obszcén megnyilvánulásokat törvény bünteti. A hatóságok továbbá arra kérnek mindenkit, hogy fokozottan gondoskodjanak értéktárgyaik, járműveik biztonságáról.


Több mint 160 csendőrt mozgósítanak a hétvégén
Több mint 160 csendőrt mozgósítanak a hétvégén


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: