2008-05-26 13:27:40• hírek • István Löchli

400 lóerővel a kampányban

 Nagy sikert aratott a hétvégén megrendezett Auto Tunning Show valamint Drift bemutató.

Az Auto Tunning Show 2 gyorsulási versenyének díszvendége volt Ilyés Gyula, Szatmárnémeti polgármestere, az RMDSZ Szatmár megyei polgármesterjelöltje, és Csehi Árpád Szabolcs, az RMDSZ Szatmár megyei elnöke, az RMDSZ Szatmár megyei tanácselnökjelöltje.

A két politikus egy több mint négyszáz lóerős Subaru Impreza anyósülésén ülve próbálta ki elsőként az utcai gyorsulási versenynek szánt pályát. Sofőrjük, a „Bajnok” becenévre hallgató Vajda Zsolt komoly megpróbáltatásoknak vetette alá a két jelöltet, az aszfalton gumit égetve pörgött velük a bivalyerős autóval. Csehi ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy rendkívül élvezte az utazást, és ha ezen a megpróbáltatáson ilyen könnyen túlesett, valószínűleg a választási kampány további napjai sem lesznek ennél megerőltetőbbek.

A felvezető futamok mérésénél ugyancsak kulcsszerepe volt Csehi Árpád Szabolcsnak és Ilyés Gyulának. Az első futamokon ugyanis Ilyés Gyula adta a startot az egymással vetélkedő gépcsodáknak, és Csehi Árpád Szabolcs, a versenypálya végén intette le a futamot, kihirdetve a győztest a versenyzők közül.

A 2008-as A gyorsulási verseny után többen kérdésekkel keresték meg az RMDSZ jelöltjeit, Csehi Árpád Szabolcs, a Subaru Impreza után egy gyönyörűen karbantartott VW “Bogárral” is megismerkedhetett.

 


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: