2009-11-15 14:56:41• hírek • Parajdi Andrea

Mozgosít az RMDSZ

Vasárnap délelőtt az Ócskasoron és az Autópiacon kampányolt a Szatmárnémeti RMDSZ. Az államelnökjelölt Kelemen Hunor indulását a legtöbben pozitívan fogadták.

A Szatmárnémeti RMDSZ önkéntesei szórólapokat osztogattak az árusoknak és a piacon vásárlóknak. A kampány hatékonyságát segítette, hogy az önkénteseket Kereskényi Gábor alpolgármester, a városi RMDSZ elnöke és Fógel László városi tanácsos, frakcióvezető is elkísérte, akik szemtől szemben beszélgettek a választópolgárokkal és hangsúlyozták a szavazáson való részvétel fontosságát.

Kereskényi elmondása szerint a legtöbben pozitívan fogadták a tényt, hogy az RMDSZ is jelöltet indít az államelnökválasztáson, és sokan ígéretett tettek arra, hogy egy hét múlva, november 22-én ők maguk is leteszik voksukat az egyetlen magyar anyanyelvű államelnökjelöltre.

Mivel a választások ideje viharosan közeleg az elkövetkezendő héten a helyi és megyei RMDSZ egyaránt azon lesz, hogy az érdekvédelmi szervezet jól szereplésének érdekében minél nagyobb tömeget mozgosítson.


Az Ócskasoron és az Autópiacon kampányolt a helyi szervezet
Az Ócskasoron és az Autópiacon kampányolt a helyi szervezet


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: