2019-04-17 09:02:44• hírek • Szatmár.ro

Mozgalmasan, vidám hangulatban telt az Autonet Import húsvétváró mulatsága

Nemrégiben került megrendezésre az Autonet Import Kft. húsvétváró mulatsága, melyen nem csak a gyermekek, hanem a szüleik is jól szórakoztak.

„Ki a szabadba!” jeligére a pusztadaróci Ember Géza-kúria udvarán találkozott a szatmárnémeti vállalkozás apraja és nagyja. A családi elfoglaltságra számos résztvevő érkezett. A szervezők örömmel látták, hogy nem csak az óvodás korosztályt, hanem az iskolásokat is megmozgatja a húsvétváró foglalkozás híre. A gyermekek kortól függetlenül ugyan olyan vidám izgalommal vettek részt a kézműves- és az ügyességi feladatokban. Az aprónép mellett néhány vállalkozókedvű szülő is beszállt a festésbe és a sportpróbákba is.

 

A programválaszték kedvezett az aktivitást kedvelőknek és a kézműves ügyeskedőknek egyaránt. Volt itt tojáskeresés a fűben, húsvéti díszek festése, tojásfestés, festőfal, gyorsasági és ügyességi versenyek. A tojáskeresés során felfedezett darabokat ajándékokra válthatták be a fiatalok. Az eseménynek kedvezett az időjárás, az eddigiekben szokatlannak számító szabad levegős kikapcsolódás jó ötletnek bizonyult. A természet közelsége üdítő hatással volt a felnőttekre és a csemetéikre. Fergeteges hangulat keveredett a sorversenyek alkalmával, a biztatás örömében önfeledten oldódtak fel a gyermekek, s új ismeretségek, barátságok köttettek az addig ismeretlenek között.

 

A szombat délutáni alkalommal az Autonet Import Kft. munkatársai családi körben ünnepeltek, szórakoztak. A közös, kellemes kikapcsolódást követően jobban indul a hét mindenkinek, éppen ezért szervez a vállalat rendszeresen ilyen lehetőségeket a munkaközössége számára.

 

Íme, néhány kép a húsvétváró mulatság vidám hangulatáról:

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: