2012-10-15 14:04:54• hírek • Szatmár.ro

Mozgalmas hétvége a sürgősségin

Gyerekek motorinát, WC-tisztítót ittak, felnőttek füstmérgezés, esés miatt kerültek kórházba.

A hétvégén 396 személy került a sürgősségire, közülük pedig 90 volt kiskorú. Hét személyt erősen ittas állapotban vittek be, hogy magukhoz térítsék őket, hat személyt pedig megvertek, nekik a sérüléseiket látták el az egészségügyi intézmény dolgozói. Négy személy közlekedési balesetben szerzett sérülések miatt került kórházba.

A hétvége során két gyermek is a sürgősségire került, mindketten mérgező anyagot ittak. Egy 2 éves gyermek toalett-tisztítót ivott. Az állapota annyira súlyos volt, hogy a szatmáriak tovább is küldték őt Kolozsvárra. Vasárnap este vittek kórházba egy másik gyermeket - a szintén két éves gyerkőc motorinát ivott. Őt beutalták a kórház Gyermekgyógyászati részlegére.

Egy másik különlegesebbnek számító eset az 54 éves S. E. esete volt. Ő fára mászott és leesett a 3-4 méteres magasságból. Az esést követően leállt a légzése, de a mentősöknek sikerült újraéleszteniük.

A 46 éves S. A. füstmérgezés miatt került a sürgősségire - rá eszméletlenül találtak rá rokonai, de miután a mentősök megérkeztek, hamarosan magához tért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: