2007-02-25 21:10:17• hírek • Szatmar.ro

Mourinho ötödik trófeája

 Botrány, súlyos sérülés, izgalmas foci és Chelsea-siker a ligakupában.
A két londoni csapat találkozója az első percektől fogva felfokozott hangulatban zajlott: a  két gárda menedzsere, José Mourinho és Arsene Wenger vívott szópárbajt, ez azonban a végére feledésbe merült, hiszen sok, pályára nem illő esemény feledtette a közjátékot.

Az Arsenal a 12. percben szerzett vezetést Walcott révén, de alig 8 perccel később Drogba egy lesgyanús helyzetben betalált Alumona kapujába. A továbbiakban mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, így egy jóiramú mérkőzést nézhettek a focirajongók.  A második félidőre kicsit elfáradt az Arsenal, majd egy csúnya sérülés történt: John Terry, a kékek csapatkapitánya egy szögletnél húzódott előre fejelni, és lehetőséghez is jutott, ám fejelésnél a felszabadítani készülő Diaby óriási erővel fejbe rúgta a védőt. Terry azonnal elvesztette az eszméletét, percekig meg sem tudott mozdulni és az ápolók oxigémaszkkal lélegeztették, mielőtt kórházba szállították.

A hajrához közeledve Robben beadása után Drogba megszerezte a második gólját is, a meccs vége azonban meglehetősen paprikásra sikeredett, egy szabálytalanság után Adebayor, Touré, Mikel, Lampard és Fabregas verekedett össze a pályán, a játékvezető előbbi három focistát kiállította, utóbbi kettőnek sárga lapot mutatott fel, miután lecsillapodta a kedélyek. Az eredmény már nem változott, a Chelsea megnyerte a ligakupát, ezzel José Mourinho ötödik trófeáját szerezte meg a Kékek menedzsereként.

Végeredmény: Arsenal-Chelsea 1-2 (1-1)
Gól: Walcott (12.), ill. Drogba (20., 84.)
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: