2006-03-05 16:44:55• hírek • Szatmár.ro

Mourinho lejáratta magát

A Chelsea edzője hol a játékvezetőt, hol pedig edzőkollégáját szidalmazta.

 

Az 1-2-re végződött WBA-Chelsea meccsen a londoniak szakvezetője, José Mourinho kis túlzással többet törődött a játékvezető és kollégája, Bryan Robson személyével, mint magával a meccsel - írja a ma.hu internetes hírportál.

A Chelsea a második félidő elején Didier Drogba góljával vezetést szerzett, de alig 10 perc múlva Robbent kétlábas becsúszása miatt kiállította Mark Halsey, vagyis emberelőnybe került a hazai gárda. José Mourinho azonban reklamálni kezdett, és megtapsolta Halsey-t - miképp azt Wayne Rooney tette pár hónapja a dán Kim Milton Nielsennel. Nem sokkal később a West Bromwich erőssége, Jonathan Greening Drogbát sodorta el, mire a portugál kollégájával, a WBA-t dirigáló Bryan Robsonnal kapott össze.

A dialógus pontos idézésétől eltekintenénk, ám annyi bizonyos: Mourinho az angol "fuck off" kötőszót (b...d meg) használva lezártnak tekintette kettejük beszélgetését. Olyannyira, hogy a találkozó után nem is rázott kezet Robsonnal - márpedig a Fair Play ilyen szintű semmibe vétele után könnyen lehet, hogy a szövetség sem megy el szó nélkül az eset mellett.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: