2014-05-09 20:52:44• hírek • Szatmar.ro

A Motru ellen is átmentené szerdai formáját az Olimpia

Féltávhoz érkezett a labdarúgó másodosztály második csoportjának alsóházi rájátszása, az ötödik fordulóban pedig a listavezető Olimpia a sereghajtó Motruhoz látogat. Győzelmi reményekkel és győzelmi esélyekkel.

„A Motru ellen hoznunk kell a kötelező győzelmet, és bár nagy tétje nincs a találkozónak, a fiúkban még van motiváció. Az alsóház első helyét meg kell tartanunk!", jelentette ki elutazás előtt Csík Tibor vezetőedző.

Az Olimpia szinte minden szempontot figyelembe véve abszolút esélyesként utazik Gorj megyébe. Nem csak azért, mert 27 pontjával vezeti a csoportját, míg a Minerul 9 pontjával az ötödik, azaz utolsó helyen áll. Az alapszakaszban az Olimpia rengeteg helyzetet dolgozott ki hazai pályán, ám nem tudott betalálni a gól nélküli döntetlent hozó találkozón ősszel. Tavasszal viszont Motruban már 2-1-es győzelmet aratott. Szintén a hazaiak ellen szól, hogy a rájátszásban még nem tudtak nyerni: előbb 2-0-ra kikaptak Mioveni-ben, majd 3-0-ra Aradon, míg hazai pályán csak 1-1-es döntetlenre voltak képesek a Bihar FC ellen.

Ezzel szemben az Olimpia szerdán 4-0 arányban intézte el az Aradot. Csík nem is a meccs okozta fáradtságtól tart, hanem a tíz órás utazás okozta fáradalmaktól. „Az aradiak ellen az ismert körülmények miatt nem izzadhatott meg a gárda, a találkozó egy közepes intenzitású edzésnek felelt meg", mondta a korábbi kiváló védő.

Ami a folytatást illeti, a motrui meccs utáni fordulóban az Olimpia szabadnapos (a FCU Craiova visszalépése miatt). Azt követően Mioveni-ben van jelenésük a fiúknak, majd a következő hazai meccset május 28-án játsszák a Bihar FC ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: