2005-10-14 15:56:33• hírek • Szatmar.ro

Motorozni élvezet

Mert kevés jobb dolog létezik a földön, mint elmenni motorozni egy Kawasakin.

Az ER-6f olyan motor, melyet csak Kawasaki építhetett. Izgalmas, szemrevaló, és majd szétveti az erő - ez egy olyan könnyűsúlyú és kezes gép, melyet minden motoros élvezni fog. Kezdők (vagy egy kisebb után nagyobbra ülők) és tapasztaltak számára egyaránt ellenállhatatlan az ER-6f sokoldalúsága, teljesítménye és megjelenése.
A Kawasaki kombinálja mérnöki tudását a frissítő és modern dizájnnal, így a vadonatúj ER-6f a leginnovatívabb motor lett a piacon napjainkban.

A Kawasaki japán tervezőrészlegénél, Akashiban született ER-6n egy bátor ugrást jelent a Kawasakinál. Az innovatív motor és futómű megoldások révén az ER-6f a motorozás új műfaját nyitja meg: kezdő motor - a drágább gépek stílusával, minőségével de azok magas ára nélkül.  
Ez a jármű minden korosztálynak és tudásszintnek megfelel, legyen az újdonsült tulajdonos hölgy vagy férfi. Az ER-6n élenjáró dizájn elemeinek nézegetése legalább annyira élvezetes, mint motorozni vele
A kompakt kéthengeres motor a szűk vázban egy extrém könnyen manőverezhető és nagyon vezetőbarát motort alkot. De ne tévesszen meg a kis méret, mert olyan erő van benne, ami mindenkinek megfelel. Könnyen működtethető kezelőszervek, szél- és időjárás védelem a full idomzat miatt, és olyan ergonómia, mely a legkülönbözőbb méretű embereknek is megfelel. (Kawasaki)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: