2012-07-19 09:12:06• hírek • Blikk.hu

Kern: Fél éve nem iszom, nem cigizek

Teljes életmódváltozáson esett át Kern András azóta, hogy januárban kórházban kezelték súlyos gyomorfekéllyel és vérszegénységgel.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a Blikknek elmondta: minden földi jóról lemondott, hogy talpra álljon és újra színpadra léphessen. Szenvedélyeit legyőzve az életet választotta.

Kern Andrást elképzelni is nehéz cigaretta nélkül. Pedig a népszerű humorista, színész már egyáltalán nem gyújt rá, s az előadások után is ásványvizet vagy gyümölcslét rendel egy jó pohár hideg sör helyett, ha leül beszélgetni a kollégáival.

- Jól bírom cigi nélkül. Ha időnként mégis nagyon hiányzik, elektromos cigit szívok - mondta lapunknak Kern. - Rémes. Arra jó csak, hogy legalább fogok a kezemben valamit, ha unom magam. Az italt úgy hagytam abba, ahogy kellett. Január 24-én derült ki, mi a bajom, azóta egy korty alkoholt sem iszom. Kicsit hiányzik, de így is lehet élni.

Diétáznom már nem nagyon kell, de muszáj odafigyelnem arra, mit eszem. Néha egy-egy pörköltöt megengedek magamnak, de ennyi, és semmi több - mesélte a színművész, aki januárban komoly figyelmeztetést kapott az élettől arra, hogy ez így nem mehet tovább. Változtatnia kell, különben baj lesz.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: