2012-09-05 11:16:26• hírek • Póti Orsolya

Dust Riders Moto Fest: motoros buli lesz Tasnádon

A tasnádi Dust Riders Motorosklub első alkalommal rendez motorosfesztivált szeptember 7-9. között. A rendezvény számos izgalmas vetélkedővel, motorosfelvonulással és koncertekkel várja az érdeklődőket.

Újabb fesztivállal bővült a szatmári motoros rendezvények kínálata, hiszen szeptember 7-én megnyitja kapuit a „Dust Riders Moto Fest", a tasnádi motorosklub első találkozója. A rendezvénynek a Tasnádi Városi Strand új kemping övezete ad otthont, ahol rengeteg izgalmas program várja a motorok, illetve a motorozás szerelmeseit.

A Dust Riders Moto Fest díszvendége Gyenes Mani lesz, akit már nem kell bemutatnunk olvasóinknak. A rendezvény az endurós bajnok megnyitóbeszédével veszi kezdetét péntek délután 16.30 órától, este 20 órától pedig zenés bemutatókra és koncertekre kerül sor. Többek között fellép a Black River Blues Band, a Celtic Fire és a Bad Rock Company, a bulit pedig tábortűz zárja.

A szombati napon 12 órától felvonulnak a motorosok Tasnád utcáin, 15 órától pedig Sunt Ride címmel motor "szelídítésre" kerül sor. A kempingben 16 órától veszi kezdetét az izgalmas versenysorozat. Lesz talicskázás Dust Riders módra, kötélhúzás, hordógurítás és motorszépségverseny is. Minden bizonnyal szórakoztató lesz a Hélium Karaoke, ami 19 órától kezdődik. Szombat este a közönség olyan együtteseket láthat a színpadon, mint a Kylobe, Random, Rehab Nation és a Relative.

A rendezvényre az egy napra szóló belépőjegy ára 15 lej, az egész hétvégére szóló jegyár pedig 25 lejb. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: