2010-03-21 19:54:25• hírek • Kótai Levente

Motoros karaván áprilisban

Immár semmilyen jogi akadálya sincs a felvonulásnak.

Az Eagle Bikers Baráti Kör és a Viking Motoros Klub április 23-25 között szervezi azt a motoros felvonulást, mely Szatmár Szilágy és Bihar megye városaiban fog megállni. A több napig tartó meneteléssel a balasetmentes közlekedésre kívánják felhívni a figyelmet. Az érintett megyék városaiban és bevásárlóközpontjaiban balesetmegelőző tájékoztatókat tartanak majd az érdeklődőknek.

Ezen a hétvégén a két szatmári motoros társaság éppen az esemény kapcsán találkozott tasnádi, bihari, szilágysági és nagybányai szervezőtársaival. A G. M. Zamfirescu Kulturális Központban tartott megbeszélés azért volt esedékes, mert a rendezvényhez szükséges összes hatósági engedélyt sikerült megszerezni.

A figyelemfelkeltő menetelésre jelen pillanatban 380 jelentkező van, ami még kiegészül a technikai és egyéb kísérő konvojokkal. A szervezők szerint a rendezvény megkezdésére 1000 fő is összejöhet. A karaván Szatmárnémetiből indul, az új főtérről, majd Nagykároly, Tasnád, Zilah és Nagyvárad érintésével halad tovább.

Köllősi Ferencz és Béres Zoltán a szervezők részéről elmondták, hogy a kezdeményezésnek magyarországi partnere is van: a Keleti Motorosok Szövetségének tagjai is részt vesznek a nagy vonuláson.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: