2016-10-28 09:18:54• hírek • Blikk.hu

Mostohahúga szült gyereket az x-faktorosnak

Berki József nem csak a hangjával hívta fel magára a figyelmet az X-Faktorban, hiszen a fiatal férfinak olyan nem mindennapi élete van, amely hallatán sokan felkapják a fejüket.

A 22 éves Berki ugyanis - sok más emberhez hasonlóan - már megtalálta élete szerelmét, azonban az övé történetesen a testvére!

- A mi történetünk egyáltalán nem hétköznapi. Nem egy buliban vagy barátokon keresztül ismerkedtünk meg, hiszen mi testvérek vagyunk. Persze csak mostohatestvérek. A kedvesem, Eszter (22) édesapja s az én édesanyám megismerkedtek, s összekötötték az életüket, így ismertük meg egymást. Sokáig szinte észre sem vettük, hogy többet érzünk a másik iránt, hirtelen jött a felismerés, nagyjából öt éve, hogy szerelmesek vagyunk. A családunk nem vette könnyen a kialakult helyzetet, de idővel megértették, elfogadták, hogy szeretjük egymást, és szerencsére nem törődtek azzal, hogy erre ki mit mond - magyarázta a tehetségkutató versenyzője a Blikknek.

A fiatalok két éve alkottak egy párt, amikor megszületett a lányuk, Stella (3). Bár egyáltalán nem tervezték a babát, nem akarták elvetetni.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: