2017-12-07 10:48:03• hírek • Szatmár.ro

Most te is segíthetsz valóra váltani egy gyermek karácsonyi kívánságát

Karácsony közeledtével a legtöbb gyermek levélben fogalmazza meg, mit is szeretne találni majd ajándékként az ünnepi fényben tündöklő fa alatt. Sokaknak viszont azzal kell szembenéznie, hogy az Angyalka szűkös költségvetéssel dolgozik, így nem tudja elhozni a hőn vágyott meglepetést.

A Reménysugár csapata most arra kér, légy Te is karácsonyi Angyal, és segíts teljesíteni egy kisgyerek kívánságát. Ehhez nem kell mást tenned, mint felkeresni a Hans Lindner weboldalát, itt nyisd ki a kívánságdobozt, olvasd át a karácsonyi kívánságokat, és ha úgy érzed, hogy tudsz egynek a megvalósításában segíteni, akkor értesítsd erről a Reménysugár csapatát telefonon, a 0722-354067-es számon, vagy e-mailben a office@fundatiahanslindner.ro címen.
 

Hogy meghozzuk a segítőkészek bátorságát, következzen két levél a sok közül:
 

„Kedves Jézuska! Gábriel vagyok és hat éves. Nulladik osztályba járok és még nem tudok írni, ezért a testvéremet kértem meg, hogy segítsen a levél megírásában. Sajnos az utóbbi időben sokat betegeskedem és sok időt töltök a kórházban. Az anyukám és az apukám az orvosokkal együtt mindent megtesznek, hogy hamar meggyógyuljak. Ebben az évben nagyon vágyom egy Om-Nom és egy Angry-Birds-Piggy-Tales plüssfigurára, mert ők a kedvenc rajzfilmhőseim. Bízom benne, hogy ezt tőled megkaphatom és igazi játszótársaim lesznek a nehéz pillanatokban. Nagy szeretettel, Gábriel”
 

„Mint minden gyerek, én is szeretek kint lenni a szabadban, de most nehézkesen megy a közlekedés. Próbáltam megtanulni kétkerekű biciklivel menni, hogy könnyebben eljuthassak kedenc helyeimre, de sajnos nem sikerült megtanulnom. Aztán hallottam valahol, hogy létezik háromkerekű bicikli, amit azoknak ajánlanak, akik a másikkal nem sikerült megtanuljanak. Ha kaphatnék egy ilyen háromkerekű felnőtteknek készített biciklit, azt érzhetném, hogy nekem is sikerült megtanulni biciklizni, mint más gyereknek. Nagyon boldoggá tenne és nagyon megköszönném." (Gréta)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: