2017-06-29 11:29:17• hírek • (x)

Most még jobban megéri betérni a SecondTexbe!

Vásárolj a SecondTexben, gyűjtsd a pontokat és a kedvezmény mellett akár egy iPhone 7-es is a tiéd lehet!

Azt már mindenki tudja, hogy a SecondTex boltjaiba betérve alacsony árakon szerezhetjük be a divatos, akár új ruheneműket is. A külföldről érkező zsákos ruhák legjava köt ki a bultokban, ahonnan aztán bárki alacsony áron hazaviheti őket - a baráti társaság meg majd hüledezni fog, hogy honnan szerezted be a márkás, divatos ruháid! Azt viszont nem biztos, hogy tudja mindenki, hogy ha most a SecondTex boltjaiban vásárolsz, minden elköltött 50 lej után egy pontot kapsz, ha pedig összegyűjtöttél 12 pontot, a következő vásárlásnál 50 lej kezdvezményben részesülsz!

Emellett pedig a hűséges pontgyűjtők, amint elérték a 12 pontot, nevük bekerül egy urnába, amelyből az akció lezárását követően egy nappal - azaz december 21-én - kisorsolnak majd egy személyt, aki egy vadonatúj iPhone 7-es mobiltelefon boldog tulajdonosa lesz!

A Secondtex Szatmár megyében több üzlettel is rendelkezik. Szatmárnémetiben a Károlyi út 25/c cím alatt, a régi főtéren (Libertatii tér) 16. szám alatt, illetve a 15-ös lakótelepen a Ravensburg utcában. A Károlyi úti bolt kedden és szombaton 9 és 13 óra között, hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken 9 és 17 óra között várja a vásárlókat. A Szatmárnémeti régi központjában található üzlet hétfőtől péntekig 9 és 19 óra között, szombaton pedig 9-től 13 óráig tart nyitva. A Ravensburg utcai bolt hétköznaponként 9 és 17 óra között, szombaton pedig rövidített nyitvatartással, 13 óráig üzemel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: