2013-03-09 09:55:28• hírek • Blikk.hu

Keresztes Ildikó: Befejeztem az X-Faktort!

Nem lesz többé az X-Faktor mentora Keresztes Ildikó! Úgy tudjuk, az énekesnőt még nem keresték meg a feladattal újra, de a baráti köréből származó információink szerint hiába is tennék.

- Ildikó döntött, nem akar többet mentor lenni. Szép volt, jó volt, de köszöni, ennyi - árulta el egy közeli ismerőse, aki szerint az énekesnő újra szeretne az igazi hivatásának élni.
Nem tagadta meg értesüléseinket Keresztes Ildikó sem.

- 25 éve élek és létezem színpadon, most szeretnék újra teljes gőzzel a hivatásomra koncentrálni. Természetesen a három mentori évem nagyon szép volt, egy egészen új szerep, de azt gondolom, talán itt az ideje, hogy ennek most pontot tegyek a végére - erősítette meg röviden a hírt Keresztes.

Nem csoda, hogy az énekesnőként és színésznőként is sikeres egykori mentor most ismét a színpadnak szeretne élni, hiszen erre hosszú évekig nem volt lehetősége. A műsor, a felkészülés, az ifjú tehetségek gondozása rengeteg időt és energiát emésztett fel.

- Ott ült a mentori székben, és miközben őt vagy az érzékenysége vagy a dalválasztások miatt kritizálták, néha kimondottan támadták, addig mentoráltjai és azok versenytársai élvezték azt, amelyet egy előadó a legjobban szeret: a rajongók szeretetét és a tapsot. Tavaly is tervezett év vége felé egy nagy önálló koncertet, de a tévéshow mellett nem volt rá elegendő ideje. Ildikó egyre jobban vágyott vissza a színpadra, és amikor Malek Miklós úgy döntött, kiszáll, ő is elég erőt kapott hozzá, hogy elbúcsúzzon életének ettől a fontos állomásától- magyarázta Ildikó döntését a közeli ismerős.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: