2014-06-23 09:50:42• hírek • Blikk.hu

Most már biztos: ikreket várnak Ságiék

Az Édes élet kamerái előtt derült ki, hogy duplán sikeres volt a beültetés, a Sági házaspárnak ugyanis ikrei lesznek. A nézők is láthatják a mai adásban, hogyan reagált Szilárd és Szilvi, amikor a szívhang- és az ultrahangvizsgálat is igazolta, hogy két babát várnak.

A TV2 sztárszakácsa már a klinika felé vezető úton közölte Szilvivel, ha meghallja a szívhangot, egyből elsírja majd magát. Akkor nem tudhatták, hogy nem is egy szívhangot fognak hallani, hanem kettőt, de Szilárd reménykedett ebben is.

- Most már két gyereket szeretnék, mindegy hogy fiú vagy lány, de ketten legyenek! És egészségesek! - mondta az orvosnak a klinikán Szilárd. Aztán, amikor meglátta az ultrahangos felvételen a két pici embriót, párjával, Szilvivel együtt nagyon meghatódott.

- Ők a babák, és ez hihetetlen. Csodálatos érzés, nem lehet elmondani, még könnyekkel sem. Mindenkinek azt kívánom, hogy minél előbb átélje ezt - ez volt az első reakciója TV2 sztárjának, aki korábban azt is elárulta a Blikknek, nem meri beleélni magát a babavárásba, amíg Szilvi nem lesz a várandósság tizenkettedik hetében.

- Most van a nyolcadik hét, és nagyon boldogok vagyunk. Szilvinek pihennie kell, én mindent megteszek, hogy levegyem a válláról a terhet. Neki csak az a feladata, hogy élvezze ezt a más állapotot. Én pedig most, hogy kiderült, két babánk lesz, nem is tudok mit mondani! Nagyobb lakás kell, ezen eddig nem is gondolkodtam! Meg több szendvics - viccelődött Szilárd. - Nagyon nehéz dolog ez már most. Ahogy azt látom, hogy a Szilvi egyre nagyobb örömmel, és egyre önfeledtebben éli bele magát az anyaságba, úgy nehezedik a súly az én vállamra.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható, kattintson kérem!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: