2015-04-14 15:54:56• hírek • Kocsis Zoltán

Most már bizonyos: nem volt gyilkosság!

Az utóbbi évek legsúlyosabb balesete történt péntek hajnalban Szatmárnémetiben, amikor lángra kapott egy Szamos-parti viskó, a tűzvészben pedig hatan életüket vesztették. Kedden napvilágot látott az igazságügyi orvostani szakértő véleménye, amely szerint nem köthető gyilkosság a hat személy halálához.

A helyszíni valamint a holttesteken elvégzett vizsgálatok eredményét a Szatmár Megyei Rendőrség szűkszavú közleményben hozta nyilvánosságra kedden. Ezek szerint a hat személy halálát szénmonoxid- és füstmérgezés okozta.

Április 10-én, pénteken hajnali egy órakor riasztották a hatóságokat, mert lángra lobbant egy, a Szamos-parti dzsungelben összeeszkábált viskó. A tűzoltók azonnali reakciója ellenére az égő növényzet és a magasba csapó lángok közül csak egy 38 éves nő menekült meg. Őt kórházba szállították, testén másodfokú égési sérüléseket állapítottak meg.

Hat személy viszont - három, 26 és 52 év közötti felnőtt és szintén három, 1 és 8 év közötti kiskorú - az életét vesztette. Noha már az elsődleges helyszíni vizsgálatok során sem találtak gyilkosságra utaló jeleket, az igazságügyi orvostani szakértő minden kétséget kizáróan megállapította: gyilkosságról szó sincs, valamennyiük vesztét szénmonoxid- és füstmérgezés okozta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: