2016-05-14 15:54:25• hírek • Szatmár.ro

Most két góllal verte a Resicabányát az Olimpia

Szombat délelőtt Mircea Bolba tanítványai újra legyőzték a Resicabányai Metalul csapatát.

A második ligás labdarúgó bajnokság alsóházi rájátszásának ötödik fordulójában a Szatmárnémeti Olimpia a Resicabányai Metalul csapatát fogadta. A drukkerek győzelmet vártak a sárga-kék mezesektől, annál is inkább, mert nemrég hazai pályán verték a fiúk a Metalult 3-0 arányban.

A győzelem össze is jött: két gólt is szereztek a szatmári srácok a találkozón, amelyen szinte végig fölényben játszottak. Az első találatot a 8. percben szerezték: egy büntetőterületen belüli szabálytalankodásból lett tizenegyes-rúgás, Markus pedig magabiztosan lőtte az ellenfél hálójába a labdát. Gólhelyzetek a folytatásban is voltak, ám újabb gól csak az összecsapás 54. percéig kellett várni. Ekkor Faur szögletrúgását követően Onicashoz, majd Buhaescuhoz került a labda, amit azt 10 méterről ollózva jutattott az ellenfél kapujába.

A találkozó 69. percében egy percre leállt a játék: a nézők és sportolk egy perc néma csenddel emlékeztek a Dinamo csatárára, a nemrég elhunyt Patrick Ekengre, illetve  az 1970-es árvízben elhunyt szatmáriakra.

Az alsóházi rájátszás következő fordulójában az Olimpia szerdán a Tatrangi Unirea otthonában lép pályára.

Szatmárnémeti Olimpia - Resicabányai Metalul 2-0
Olimpia: Suta - Ciul, Tataru, Onicas, D. Munteanu – Ianc (65. Knalaos), R. Rus (73. Heil), D. Lukacs, Faur – Buhaescu (85 Bigiu), Markus.
Metalul: Knezevic - El Abdouni (33. Buzdugan), Maria, Jamali, I. Vlad, Julei, Chira, Vitorovic, (75. Costea) Pitulice, Makinde, Kopre (65. Craciun).

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: