2014-12-28 14:53:11• hírek • Kocsis Zoltán

Most is lesz SZAL-TO Kupa, várják a szatmári csapatokat

Januárban immár tizenegyedik alkalommal szervezik meg Csenger városában a hagyományossá vált SZAL-TÓ Kupa elnevezésű kispályás focibajnokságot. A szervezők a Szatmár megyei csapatok jelentkezését is várják.

A torna szervezői mindig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a trianoni határ révén elválasztott területek közötti együttműködés jegyében lehetőleg minél több Szatmár megyei együttes vegyen részt a SZAL-TÓ kupán. A szatmáriak ráadásul általában remekül szerepelnek a bajnokságban, bizonyíték erre, hogy tavaly a Sentierri csapata a második helyen végzett, az azt megelőző két esztendőben pedig Pusztadaróc együttese hódította el a serleget. 

A mostani tornára január 2-4. között kerül majd sor. A tavaly 20 csapat nevezett be, közülük négy volt szatmári. Egy meccs 2x10 percet tart, egy időben öt mezőnyjátékos és egy kapus tartózkodhat a pályán.

A szervezők várják a csapatok jelentkezését a +36-305051116-os telefonszámon vagy a csengercsarnok@gmail.com e-mail címen, vagy Sándor Szilágyi a facebook-oldalán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: