2017-11-10 11:15:17• hírek • Szatmar.ro

Most is egy hetes kirándulásra érkezik a Braila?

Tizenhat forduló telt el eddig a második osztályú bajnokságból, ezeken 17 pontot szerzett az Olimpia és a Braila. Szombaton a két csapat egymás ellen lép pályára: a szatmáriak a jobb gólkülönbség miatt előttük álló Duna-partiakat fogadják.

Az Olimpia szerdán Marosvásárhelyen szenvedett 4-2-es vereséget, ezzel pedig három bajnokira nőtt Ritli Zoltán legényeinek nyeretlenségi sorozata. A csapatot krónikus pénztelenség is sújtja (még mindig), ezért például szerdán a meccs reggelén indultak el Marosvásárhelyre busszal. Meg is látszott a brigád állóképességén.

Bizakodásra adhat okot, hogy a Braila legutóbbi öt idegenbeli bajnokiját elveszítette, a tavasszal pedig 7-0-ás zakóval térhetett haza Szatmárnémetiből. Szintén jó hír az Olimpia vezetői számára, hogy a Digi mellett ezentúl a Telekom Sport is beszáll a második osztály meccseinek közvetítésébe. A több közvetített meccs több pénzt is jelent – még akkor is, ha ez csak csepp a tengerben.

Ennél lényegesen fontosabb lenne a három pont megszerzése a Braila ellen, ellenkező esetben ugyanis könnyen ismét kieső helyen találhatja magát a gárda.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: