2014-07-03 15:59:54• hírek • Szatmár.ro

Most igazán érdemes az Imago Shopnál vásárolni

Akció az Imago Shopban: ha ajtót vásárolsz, a beszerelési költségek felét a cég magára vállalja.

Nincs is idegesítőbb annál, mint amikor a lakásban minden ajtó nyikorog, háromszor kell a kilinccsel bajlódni, míg egyszer be tudod zárni, és ha be is csuktad, így is huzat van az évek során kialakult rések miatt. A hosszú ideje tartó bosszúságnak véget lehet vetni, csak el kell látogatni az Imago Shop Closca sugárúton található üzletébe, és választani a sokféle bejárati vagy éppen beltéri ajtóból. Hidd el, nincs itt olyan forma vagy árkategória, ami ne felelne meg neked.

Azért is ajánljuk az Imago Shopot, mert most még inkább érdemes ajtót venni tőlük: a cég most átvállalja az ajtók beszerelési költségének a felét, így nem kell mestert keresni, vagy attól félni, hogy a szakember majd több száz lejt legombol rólunk a munkáért. Csak megveszed az ajtót, a többit pedig az Imago Shop intézi - és vége a sok nyikorgásnak és a huzat okozta sok fejfájásnak.

Az Imago Shopban található bejárati ajtók nemcsak a nem várt vendégeket tartják távol otthonunktól, hanem a kinti zajokat is. Benntartják viszont az otthon melegét, hogy nyugodtan, zavartalanul pihenhessük ki a munkanap fáradalmait. A Baron Lux vasajtók jó minőségű anyagból készültek és a precíz gyártásnak köszönhetően különösen ellenállóak és biztonságos működésűek.

A beltéri ajtók közül nagy népszerűségnek örvendenek a Porta Focus termékcsalád darabjai. Ennek a kollekciónak a modelljei a szabad teret kedvelő személyek számára készültek, akiknek a természetes fény lényeges szerepet játszik az életükben. A különböző üveg "ablakokkal" ellátott beltéri ajtók jól zárnak, az ember mégsem érzi úgy, hogy el lenne zárva a környezetétől.

Imago Shop, Szatmárnémetiben a Closca sugárút 22 szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: