2014-09-23 16:30:21• hírek • (x)

Most éri meg igazán autó-akkumulátort venni

Az Autowebshop internetes autós áruházban most igazán kedvező áron lehet az autóba új aksit venni.

Minden autós tudja, hogy a téli, hidegebb időszakra való felkészülés első és talán legfontosabb mozzanata a téli autógumi megvásárlása, felszerelése. Azt viszont jóval kevesebben tudják, hogy nem árt az autó akkumulátorát is tüzetesebben megnézni, ugyanis a lehülő időjárás miatt a haldokló aksik már nem működnek, nem töltenek megfelelően. Ekkor érdemes beszerezni egy új és megbízható aksit, mert azt mindenki el tudja képzelni, milyen az, amikor az autóval egy percre megállunk a hóban, utána pedig már nem akar indulni a négykerekű. Nem is beszélve a karácsony-közeli reggelekről, amikor már ímmel-ámmal hagyjuk el a jó meleg otthont, munkába induláskor viszont egyszerűen nem indul az autó, mert az akkumulátor megadta magát.

Az Autowebshop.ro autós webáruház most számos acióval és kedvező árral várja az akkumulátor-vásárlókat. A Banner akkumulátorok például 50 lejes kedvezménnyel vásárolhatók meg, csak le kell tölteni vásárlás előtt az 50 lej értékű vásárlási utalványt, amelyik ide kattintva érhető el. Az akció október 1-jéig tart.

Szintén akciósan lehet hozzájutni a Bosch akkumulátorokhoz szeptember hónap végéig - ezekre 20 százalék kedvezményt ad az Autowebshop.ro és ingyenes házhoszállítást.

Az autós webáruház Varta akkumulátorokból nem csak nagy, hanem hatalmas választékkal redelkezik, ráadásul az online piac legkedvezőbb árain kínálják ezeket eladásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: